5.11.27

Tinggal kenangan(forever?)

Berat rasa nak meninggalkan blog ini. Namun keadaan x mengizinkan. Semenjak kat ofice pasang Fortigate, langsung x leh masuk ke beta blog. So terpaksalah saya menutup blog ni(maybe selama2nya?). Sebagai alternatif saya kembali kpd blog baru yg biasa(bukan beta blog. Nak guna blogspot suma dah change kpd beta blog(Google beli?).
Maybe kena carik blog free yg lain. Nantilah saya decide lain.

Blog kembali updated

Setelah sekian lama menyepi,saya kini kembali.
Semenjak kat ofis ni pakai Fortigate langsung xleh masuk dlm beta blog. Ni pun updated sebab dok kat rmh mertua. Nanti saya try change kpd blog biasa(kalu bleh). Jika x leh terpaksalah guna blog baru plak.
Banyak benda nak share. tapi x leh masuk kat office. Terutama isu sms murtad Raja Sherina & mufti Perak tu.
Insya Allah. Berita selanjutnya akan menyusul