19.3.27

PC Fair di Sungai Petani

Pagi kelmarin aku,syg,bunaiya & 2 org sepupu pi Sungai Petani. Mulanya pi Nagoya n Kamdar.Carik kain utk kenduri kahwin sepupu aku nih. Ada tp tak banyak. Pastu pi la PC Fair kat Central Square, Sungai Petani.
PC Fair tu kat tingkat dua. Ada dlm 10 buah booht kat situ.Ramainya org.Syg beli satu pendrive 512MB(RM64) & Disket Samsung 10 pieces(RM8). Memang murah. So kalu nak beli computer hardware murah mai la berkunjung ke PC Fair.Tapi kena la rajin tengok banyak booth kalu nak cari yang termurah.

-ve:-
- Tempat sempit & tak banyak booth. Susah nak parking time peak time.Maybe next year bleh buat kat tempat besar ckit cam kat Carrefour Seberang Jaya?
- Tak bwk digicam. So takde la gambar dlm entry nih. Sorry

هناك تعليق واحد:

~ahni~ يقول...

Memang murah tu, mesti best.