4.5.28

Gambaran dosa mengumpat..

Jangan nanti terjebak pada kejahatan lisan yang diterjemahkan oleh tangan, pada menyatakan perkara yang sia-sia, apatah lagi yang mengundang dosa. Lihat sahaja video klip di bawah:



Loadhttp://ing...


movie & artikel asal terdapat di sini

p/s:
- setahu aku movie kat youtube ni takleh download. Tapi kat saifulIslam ni bleh plak download.Nak kata pasai aku guna Ubuntu dak gak. Member aku yg guna WinXp pun bleh download. apsal ye?

- patutnya video ni bleh tgk kat web aku. Tapi tak bleh pun. Padahal aku copy 100% script dr saifulislam. Apsal tak leh?

هناك تعليق واحد:

غير معرف يقول...

xboleh dl?da try tube sucker?