4.6.27

Blog kembali aktif

ط§ظ„ط­ظ…ط¯ظ„ظ„ظ‘ط­ kemarin berakhirnya kursus. Kursus ni wajib utk post baru. Aku naik pangkat ke post baru ni. So nak sah dlm jawatan kenalah ikuti kursus ni. 27/7 ni ada plak exam kursus ni. Mula2 tu terlintas gak. Boringnya. 15 hari beb. Tapi setelah aku mengenali my group dlm course ni tak terasa cepatnya masa berlalu. Dalam 6 org, just 1 yg tak byk cakap. Yg lain sembang bab apa pun bleh. 3 lecturer, 2 dr UK & 1 dr Jepun. Sorang lagi ustaz dr Mesir(Naim cukup mengenalinya). Yg tak byk cakap tu AR. nanti aku cite info menarik yg aku dpt sepanjang course nih
ظˆط§ظ„ط³ظ„ط£ظ…

p/s: nanti aku cite camna nak setkan keyboard arabic pada pc biasa. Aku baru try ckit2 je nih.

هناك 4 تعليقات:

Naim يقول...

Aik? saya kenal ustaz tu? (konfius betul saya... -:D)

ust. MSO? Peng. HBI itu kah?

Naim يقول...

Tahniah! Drp saya utk Pengesahan Jawatan baru.

joe penang يقول...

MSO? ya betul! Peng. HBI? apa tu? yg pasti postnya as PHEI. salah sorang boss anta la..

amir يقول...

abang, alhamdulillah tu patutnya ha simpul. bukan ha pedas.