8.2.27

Susahnya memelihara niat.

Masa mula-mula berblog nih aku tak kisah kalu nak korang nak komen ke dak. Tapi bila setiap entry selalu dikomen then banyak entry selepas tu sepi tanpa komen? Mula takde mood nak berblog. Betulkan niat. Kita berblog bukan kerana nak komen. Kita hendak meluahkan/berkongsi sesuatu. Ada yg hanya membaca tanpa komen dan sebaliknya. Tak kisah jika tiada pengunjung pun. Apapun
- At least ni catatan peribadi aku yg tulis.
- Maybe nanti bunaiyaku boleh melihatkan perkembangan diri mereka.
- tahu tahap level pemikiran baba depa. Mengambil pandangan yg dirasakan positif. Dll

p/s: terima kasih kepada semua blogger. Samaada yg senyap atau hingak(selalu bagi komen)

هناك تعليق واحد:

erwanshah يقول...

takpa..memang ada ramai pembaca.suka baca tapi jarang nak komen..silent reader like erwan shah.hehehe..