2.7.27

Catatan ziarah

Ptg kelmarin aku pi bukak posa ngan sheikh ni. So just kami bertiga je. Aku, dia & روجه dia je. زوجه aku still kat Langkawi & بوني kat kampung. Simple je kami mkn.Just kami berdua. روجه dia lepak dlm bilik. Cuti.

Kiranya aku mkn sampai dah x leh msk la. Asyik dok semawa makan.Siap boh nasik & lauk dlm pinggan. Macam la aku segan nak makan. Dia mkn ckit je.

Teringin gak aku jd cam dia. Selalu jemaah subuh/isyak kat masjid, kalu x gi ngaji mengajar زوجه dia membaca al-Quran.

p/s: pak sheikh ni zuhud ckit. Simple je brgn rumah dia. Aku? X de harapan

ليست هناك تعليقات: