6.10.26

& Allah kan mengujimu dengan...

Gambar bunaiya ketika cukur kepala dahulu

ط¨ط³ظ… ط§ظ„ظ„ظ‡ ط§ظ„ط±ط­ظ…ظ† ط§ظ„ط±ط­ظٹظ…

Kelmarin aku dan isteri diuji Allah sekali lagi(memang akan selalu diuji) melalui 2 bunaiya kami. 13/10/05 mlm isnin abg & adik tak mahu tidur. Menyusu & minum air masak pun enggan. Maybe ada ulser in their mouth or trout. Meragam tak mahu tidur. Jika tidur pun hanya seketika & tak mau jerap. Aku dpt gak tidur jap Kesian kat mama/sayang. Tak tidur langsung. Inilah nama kasih seorg ibu. 2.. Syg berpanjangan membawa ke syurga kasihnya ibu... (1234 Aris Ariwatan). Moga Allah kurniakan sakinah & kesabaran dalam mendidik zuriat kita menjadi ظ‚ظڈط±ظ‘ظژط©ظژ ط£ظژط¹ظ’ظٹظڈظ†ظچ bagi kita & masyarakat. Amin...

هناك 5 تعليقات:

CikNi يقول...

Jo, ur blog ni very good- banyak peringatan. Memang elok kita saling mengingati sesama kita. InsyaAllah will visit here often.

ise يقول...

kembar ke tuh? kawai!!

joe penang يقول...

ye. First twin plak

Jiwa Rasa يقول...

Tahniah..

Anak itu satu amanah..

entahlah يقول...

biasanya kalu cam tu check suhu badan(boleh beli alat ni kat mana2...ia dtg sekali dgn nail clipper, syringe utk bagi ubat cair etc) kalau ok bawa jumpa dr check air kencing, buat xray ke dan lain2 kalau jangkitan pundi kencing/jankitan paru2 biasanya bayi meragam, muntah dan demam
tapi jgn panik

bayi kerap menangis selalunya samada lapar ataupun lampin tak tukar ataupun benda lain

sabarlah memang lumrah macam tu tak dapat tidur cukup tak apa

so saya kira semua dah ok kot sekarang

dan lagi bagilah susu badan dari susu botol sebab ianya penting bagi antibodi melawan penyakit

4 bulan pertama bagi susu badan lepas tu try bagi botol/makan sikit

tahniah....kebarangkalian dapat twin lagi mungkin cerah tapi baguslah kalu anak makin ramai makin meriah