26.10.26

Dan tetap tekunlah engkau memberi peringatan....

Dan tetap tekunlah engkau memberi peringatan,
kerana sesungguhnya peringatan itu mendatangkan faedah kepada orang-orang yang
beriman. 51 - AZ-ZAARIYAAT, 56


Aku nak sharing sikit file mp3 pengajian/ceramah ngan korang suma. Klik
kat sini, user name:dtk_01, password:joe_pg. Korang nak mendownload suma pun
dipersilakan. Cuma aku harap korang buat 2 perkara nih. Jgn delete file dlm
e-mail nih & sebelum/selepas download korang tribute la kat aku dalam ruang
comment nih.


p/s: Korang dengar/hayati mp3 nih. Ambik mana yg
baik je. k

هناك تعليق واحد:

Tipah يقول...

Budak Poli lah..Sampai ati ckap macam tu..aku couple ngan bdk sg behrang tu je...aku tak dptlah nak hayati mp3 ko.Aku kat opis ni tak de speaker..Tengah praktikal kat TM sekarang..Sorry ye Joe..Aku respect semangat persahabatn ko tu..