9.10.26

Bila malas menguasai diri

dah 3 hari tak update. tah. rasanya takde benda nak sgt yg boleh disharekan. Before this blog i have use two website iaitu fakir, joe. Baru2 ni plak tambah satu lagi kat fotopages. anggaplah yg fakir & joe tu dah berkubur. Bukannya apa semenjak dpt bunaiya ni makin krg masa nak buat lain. Hatta mengaji pun lama dah tak pi. Tazkirah Ramadhan lepas kat Kpg Kedah,PB pun tak pernah pi. Banyak terawih kat rumah je... Maybe coz sibuk ngan twin ni atau memang malas pun. hehehe. Rasanya Ramadhan ni antara yg paling ceroi. Ni pun coz shift to new department. Kurang sikit beban kerja. Cukup la dulu. Nanti cite benda lain plak

glosari
ceroi - lekeh, plg minima(bahasa Utara/kedah)

هناك تعليقان (2):

غير معرف يقول...

The Blog from the Core
Four years into the Terror War, "What's the most important element for victory?" is a question long overdue.
Find out how to buy and sell anything, like things related to road construction of pa on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like road construction of pa!

Jiwa Rasa يقول...

Salam Syawal Joe,

sebut ceroi..mesti teringat kat ust sharir long... :)