10.11.26

Bila Hati telah retak...

Pernah tengok filem bila hati telah retak lakonan Rubiah Suparman? Kisah bagaimana seorang isteri dpermainkan oleh suaminya. Apabila suaminya ingin kembali ia mengungkapkan ayat famous ni..
Aku nak cite pasai sayang(my wife). Last week kami balik ke rumah Mak Jang. Before that last week we has been knowed that Naqibah has shifted yo our room(first night room- he3). We don't mind about that coz only sometimes we go back there.

That night sayang told me what she hass seen at our my room. She was very sad coz all of our things included baju-baju telah dikeluarkan dr bilik tersebut. Boleh rasanya kalu brg2 tu diletak setempat dlm almari bilik. Bukannya banyak sangat baju kami. Tambahan plak all the things in that room(king size bed, cupboard & set board(meja solek) semua hubby(aku la tu) dia yg beli. So hati sayang telah retak. Dia pun tak de semangat dah balik ke KS pas nih. Mak Jang maybe don't think about this issues.

So kpd blogger yg ade idea camna nak settle issued ni blehlah send komen
kat aku.

هناك تعليق واحد:

entahlah يقول...

citer tak clear lah...