13.11.26

Kes tahanan bogel II

Tak nak ulas lagi dah coz inquiry belum habih. Just nak komen.

- jangan kita mengulangi perangai gopoh gapah sebelum. I mean jgn fired kat Teresa Kok, konstabel lelaki & wanita & wanita melayu(miss x) tu. Kang tetiba tukar cite kena wanita india kang... Melompat plak Samy Vellu.

- Pak Lah sound je pengarang2 paper Malaysia nih jangan buat ulasan. Just cite bab perjalanan inquiri(tak boleh guna penyiasata?). Banyak sangat burung kakaktua yg bercakap.

- kepada burung2 tu jangan cakap lebih2. Cam analogi ni. Kalu dia tak cakap mungkin bodoh. Kalu dah cakap confirm bodoh!

- habih inquri ni bawa kes ni ke mahkamah. semua yg terlibat harus diadili. Yg menyebarkan video clip, membuat tuduhan dsbnya.

p/s; tapi aku masih tak percaya pompuan tu org melayu la. Kalu mix maybe...

هناك 4 تعليقات:

CikNi يقول...

emmm... pagi tadi kaler lain....

jo, aku lebih suka tunggu, baca/dengar and keep quite

CikNi يقول...

lagi satu kan jo, orang mesia sekarang ni kalau tengok warna kulit belum tentu lagi dia dari bangsa tertentu... kan dah byk mix beberapa keturunan dah

entahlah يقول...

ala ramai org melayu berkulit kuning langsat mata sepet abg saya pun mata sepet, jadi saya tak heran kalau memang org melayu bukan nak cover-up

RojakBuah يقول...

mmg politik bangang...langsung tk nak bela sesama kaum...buduh....